keskiviikko 27. elokuuta 2014

Onnellinen kuski

Moikka :) Moni varmaan tietääkin jo että oltiin sunnuntaina startissa Kouvolan poniraveissa.
Lupasin että kuvaisisin videopostauksen, mutta homma meni taas vähän pipariksi, koska kotiin tullessani olin lataamassa videoita koneella ja taaskaan se ei suostunut niitä ladata... No mutta onneks mulla on joitain kuvia niin voin sentään postauksen tehä :)

     Tultiin Kouvolaan n. 12.50 otin Kunkun ulos kopista ja sen jälkeen taluttelin sitä hetken ja rupesin valjastaan :) Sitten noin 13.30 lähin ekaan lämppään, menin yhen kierroksen radalla ja sitten yhen verryttelyalueella. Kunkku oli hyvän tuntunen.
    Toisessa lämpässä menin radalla kaks kierrosta, Kunkku ei ollu kauheen hyvä ! Oli laukat aika pinnassa, mutta välillä otti myös hyvää ravipätkää :)


                                                            c Salli Kotiranta


c Jenni Hävölä

     Sitten vaan kävelytin kunkkua ja eikun starttiin.
Mentiin startissa tosi pitkä matka kakkosena, mutta sitten pari ponia tuli ohi ja vielä iihan ennen maalia tuli yks poni ohi, mutta oltiin maalissa viidensinä, huippu ajalla 2.35,8 <3

                                                                  c Jenni Hävölä
Ääh oon niin ilonen, joka kerta se vaan parantaa ja nyt kunkku rupeekin oleen jo omalla tasollaan :)
Oon vaan niin ilonen että se on nyt oikeesti kunnossa, ettei enään tarvii olla huolissaan !

c Jenni Hävölä
 
Iloinen kuski startin jälkeen :') <3
 
Siiri
 
p.s Ollaan ens viikolla Kunkun kanssa lähössä Härmään ponikunkkareihin, kunkku on yötä yhellä tallilla ja startataan siis kumpanakin päivänä :) Saan sinne järjestelmä kameran mukaan, niin voin sieltä kuvata kumpanakin päivänä videopostauksen !
Kerron kunkkareista lisää myöhemmin, moikkaa :)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä sun ei kannattais lupailla et saatte sieltä videopostauksen ja sieltä tulee videoo jne.. Koska oot sanonu tositosi monta kertaa niin mutta ei ikinä tuu ja lukijat saa pettyä kun aina "kone ei antanu ladata nii siks ei taaskaan tullu" ENKÄ siis nyt väitä että sä valehtelit vaan sitä, et ei kannata sanoo että videoo tulee ja vielä isolla huutomerkillä, mielummin se video tulee yllätyksenä lukijoille kun luvataan mutta ei tuukkaan. :) Älä ota pahalla! Mutta onnee suorituksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo.. Tiedän :/ Ja oon tosi pahoillani kun aina lupailen, ja ne ei toteudu ! Kiitos kumminkin kun kommentoit asiallisesti :) Ja kiitos, sitä tarvitaan :))

      Poista