sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hiitillä 9.2

Mooi :) Tänään oltiin taas hiitillä ja kaikki meni tosi hyvin. Ajoin tosiaan itse ja meitä oli iso poppoo mukana (mä ja kunkku, iina ja vappu, emmi ja pepe ja jenni ja joku russi xd )

Menin tallille tosiaan joskus 11.30 ja hain kunkun sisään harjailin, vaihdoin riimun, suojat jalkaan, pumpulit korvaan ja loimi päälle :) Iinan isä tuli sitten hakemaan meitä ( en tiiä monelta )
ja sit eikun ponit koppiin ja matkaan :) Matkaa tosin on sen 5min xdxd

Teivossa sitten riikka otti kunkun alas ja mä varsan :) laitettiin varsa takakarsinaan ja sit ruvettiin valjastaan.

Mentiin 3km hölkkää lämpäks, sit suoraan hiitti ja seisoskeleen. Riikka oli ekan kierroksen aisalla, mutta kunkku oli sen verran hyvin mulla kuulolla että riikka hyppäs sitten kyydistä ja lähti valjastamaan Chrisua.
Hiittin jälkeen tosiaan laitettiin loimet niskaan ja seisoskeltiin katoksilla hetki.
Sitten mentiin suoraan kaks hiittiä putkeen :)
Kaikki meni onneks tosi hyvin :)
Hiitin jälkeen varusteet pois ja pojat kopiin ja kotitallille.
Kotitallilla pesin kunkun ja sitten laitoin arnikat ja venyttelin sen.
Sitten loimet niskaan ja pojat sai hetken kuivutella käytävällä.
Sitten laitoin sille sadeloimen päälle ja ulos.

Sori lyhyt postaus....

Siiri



                                                      Kuvat cee Henna Hautasuo

2 kommenttia:

  1. Seurasin joskus blogiasi kun olin kiinnostunut freteistä, mutta oli pakko erota lukijoistasi. Tylsää että uusi lemmikki on vienyt mielenkiintosi kokonaan ja fretit on jäänyt taka-alalle. Kun sait ne olit niistä yhtä innoissasi kuin ponistasi nyt. Huomaa kyllä lapsien hektisyyden; ensin ollaan uusista ihanista lemmikeistä niin innoissaan mutta kun tulee taas uusi lemmikki vanhat ei enää kiinnosta. Harmi. Toivottavasti sulla kuitenkin riittää kalliista poniajastasi edes vähän freteillesikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En todellakaan ole unohtanut frettejäni ! Ne on mulle maailman rakkaimpia, Kunkun lisäks ! Halusin vaan kunkulle oman blogin, koska tänne on paljon helpompi kertoa vaan kunkusta kun myös freteistä. Frettejä hoidan ihan yhtä paljon kun alkuaikoinakin. Ei sun tarvitse siitä huolehtia ! Ja olen lähi aikaoina tekemässä tytöistä videota ja voin sen vaikka tänne blogiin linkata :) Mutta ei huolta ! En oo kunkun takia frettejä unohtanut !

      Poista