tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kisapostaus (ärsyttää)

Moikka kaikki ! :) lupasin teille sen kisavideopostauksen.. Niin ei.. Ei tietenkää..
oon tehny sen nyt joku sata kertaa movie makerilla.. ja ainakun saan valmiiks niin kone lagaa ja sit se kaikki hävii siit.. :// Plaaahhh.. No sitten kun viimein sain sen valmiiks ja olin tallentamassa sitä niin KYLLÄ ! Koneesta loppuu akku.. Siinä kohtaa meinasin heittää koko koneen seinään -.- No sitten alotin taas alusta ja kaikki suju hyvin, mutta YouTube.. Ei suostu lataan sitä.. No sitten  oli jo pinna sen verran kireellä että luovutin kokonaan...

No mennään kisapäivään ! :)

Oltiin noin 9.30 tallilla ja laitettiin kaikki kamat äkkiä autoon, poni harjaukseen, letti tukkaan, suojat jalkaan, pumpulit korviin ja loimi niskaan ja eikun autoon :) Toimittiin kuitenkin jotenkin niin hitaasti että päästiin vähän myöhässä lähtemään (10-15-10.20?) ja jo siinä vaihees tiesin et nyt tulee kiire... No matka suju hyvin ja oltiin sitten joskus 13.05 Vermossa ja startti oli 14.00 (Huuppss)
    No sitten poni vaan mittaukseen ja korkeutta oli 105cm. Sen jälkeen reippaasti valjaat niskaan ja lämppään. Lämpät menikin mukavasti :)
     Starttiin ! Startti alkoi hyvin ja kunkku nousukin neljänneksi :) Rata oli vaan tosi raskas ja vikassa kaarteessa kunkku ei vaan enään jaksanut ja takamatkan ponit tuli ohi ! Mutta oltiin kuitenkin seitsemänsiä, eli rahasijalle päästiin (25e xd), mutta parempi sekin kun ei mitään, sitten valjaat veks ja loimet päälle ja poni autoon ja kohti kotia !
   Kotimatka suju tosi hyvin, vaihettiin puolessa välissä vielä cooleri ja fleece, sadeloimeen ja fleeceen, kun cooleri oli jo ihan märkä.. Kotona oltiin varmaan 18.00 ? Sit siellä vielä tavaroitten purku ym.. ja sitten vietiin poni tarhaan ja lähettiin kotiin :) Ihan onnistunut vermon reissu oli :)



c Riikka Ojanen
 
Siiri
 
P.s sori kun kuvia on vähän !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti