perjantai 7. marraskuuta 2014

Lunta tuli !

Moikka, taas pitkästä aikaa postauksen ääressä... En rupeen nyt mitään syitä selitteleen, muuta kun että aika on ollut aika kortilla :/
  Moni onkin varmaan huomannut, että lunta on tullut aika hurja määrä :D Ainakin Tampereella.
Tosin sunnuntaina on +7, joten sehän sulaa... Toivottavasti tulis mahollisimman pian takas, niin pääsis treenaan kunee kunnolla :)
  Kunkku on tosiaan koko syksyn ollut aika kevyellä liikutuksella, kuten on vieläkin ! Sitten kun ne lumet tulee pysyvästi, niin alkaa vasta kunnon treenaus ja hiittailu ;) Noo.. Onhan Kunkku sen loman ansainnutkin, kun alkusyksystä treenattiin tosi paljon.
  Vaikka on lunta ja liikuttaminen on siinä mielessä helppoa, koska sillon kun oli pakkasta eikä lunta, niin pelkkää kävelyähän se oli :P Niin on tässä yks huono puoli... TILSAT ! Ai että ne on ärsyttäviä, Kunkku onneks kengitetään ens viikon alussa, niin laitetaan sille hokit ja tilsakumit :)
  Tänään juoksutin kunkun kevyesti ja se oli tosi innokkaalla päällä :D koko ajan oli lähössä jonnekkin xd Mutta kyllä se kumminkin hyvin meni ! Mulla ei oo nyt teille mitään kuvia, eikä mitään muutakaan kerrottavaa.. Joten ens postaukseen !

Siiri
p.s voisin tehdä pitkästä aikaa ihan perus kuvapostauksen tallilta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti