keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenterin : 3. Luukku


Tästä luukusta avautuu postaus jossa kerron kuinka valmistaudumme starttiin.

Starttia edeltävänä päivänä liikutan kunkun aina jotenkin.
Esim. Ajamalla tai juoksuttamalla. Yleensä en aja kauhean rankasti, mutta kuitenkin niin että tulisi pieni hiki pintaa. Liikutuksen jälkeen venytän Kunkun hyvin ja laitan linimenttiä. Silloin myös kokeilen etten tunne jumeja ja tarkistan aina jalat (yleensä myös kylmään jalat)
  Liikutuksen jälkeen jätän ponin suoraan karsinaan, jotta se on levännyt hyvin yöllä ennen starttia, itse laitan karsinaan myös aina ämpärillisen melassivettä. Muistakaa myös antaa poneillenne heinää ja ruokaa jotta ne jaksaa seuraavan päivän startissa,
  Edellisenä päivänä pakkaan myös kaikki tavarat. Laitan valjaspussiin ohjat, silat ja suitset, jos varusteet on likaisia putsaan ne. Sitten meillä on aina jotain IKEA-kasseja tai laatikoita missä pidämme kaikki "Varavarusteet", pyyhkeet ja loimet sekä vara riimut ja riimunnarut. Muistakaa myös aina ottaa mukaan jotain harjoja ja työkalupakki.
  Aina täytyy myös muistaa tarkistaa että kärryjen renkaissa on ilmaa ja jos ei ole täyttää ne, on myös soveliasta jos kärryt ovat ihan paskaiset putsata ne.

                                                               (kesältä 2013)

Mitään muuta ihmeellistä en yleensä starttia edeltävänä päivänä tee.

Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti