lauantai 31. toukokuuta 2014

Eilen oli heppailu päivä !

Moikka :) Teen teille pitkästä aikaa nyt kunnon postauksen.
Eilen eli perjantaina 30.5 kävin tallilla ratsastamassa Kassun ja ajamassa Kunkun :)
Molemat pollet toimi hienosti. Eiköhän siis aloiteta.

Oltiin tallilla vasta joskus 18.40 (hups), ku käytiin ostaa opelle lahja ja siskolle YOlahja ja mulle kenkiä :D No eka tosiaan ratsastin kassun :) Harjailin ja varustin sen ja joskus 19.00 lähin ratsastaan kentälle. Menin ihan koulua. Aluks kassu oli tooosii tahmee ja ei oikeen taipunu minnekkään suuntaan xd Mutta sitten kun oli ravailtu niin se rupeskin toimiin tosi kivasti ! Menin paljon ympyröitä ja väistöjä käynnissä ja ravissa, niissä kassu oli Super ! ;) Sitten otin laukkaa ja sekin sujui mallikkaasti. Sitten vielä ravailin ja sit alas selästä ja äiti vielä vähän ravas ja teki loppukäynnit.







Sitten kun tulin alas lähin heti talliin ja hain kunkun ulkoo ja rupesin harjaileen sitä. Kun oli harjannu rupesin valjastaan :) Sitten vaan kärryt perään ja ajeleen.
   IHANAA ! Kunkku voi jo selvästi paremmin, yskäs vaan kolme kertaa enään :)<3 Ja oikeesti nyt se oli taas Kunkku!, semmonen eteenpäin pyrkivä ja muutenkin Super hyvä !
Menin n. 6km joista ravia about 4.5km, ravailin nimittäin tosi reippaasti koko ajan ja otin aina yhelle sivulle semmosen 500m Super reippaan ravipätkän :) Ja kunkku toimi upeesti, jes, eiköhän me tää tauti vielä selätetä ! Sitten kävelin joku 1km ja lähin talliin, sitten purin ponin ja vähän sienellä putsasin kun oli vähän hiessä. Sitten syöttelin ja jätin karsinaan syömään, koska kello oli jo 20.50 :DD Olin tosiaa joskus 21.30 kotona ;D






                                               Lurjus sai jostai ruohoo suuhu xd
 

Pitkästä aikaa tein nyt vähän kunnollisemman postauksen :) Toivottavasti tykkäsitte !

Siiri

13 kommenttia:

  1. Kiva postaus mut sanonpahan vaan... Noi sun "koulu jalkkarit" on aivan liian lyhyet, ne menee satulan kaaren yli eli siis olis liian lyhyet estejalkkareikskin! Ja koulussa jalat pitäs olla melkein suorina että pystyy just ja just keventämään. Että kun kerrankin menet jollain muulla kun Kunkulla niin kannattaa ottaa nyt edes oikean pituiset jalustimeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :)! Joo tiesin/ huomasin sen itsekkin.. Kassulla on vaan tosi outo ravi jossa on melko hirveä istua :D. Ja keventäminenkin tuottaa vaikeuksia, sen takia melkein aina sillä käytetään lyhyitä jalkkareita, paitsi tietty sen omistaja !.

      Poista
  2. Millä tallilla kunkku asuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sano tarkkaan :) mutta yksityistallilla Tampereella, siivikkalassa.

      Poista
    2. on omalle ponille tallipaikka hakusessa

      Poista
    3. Aaa ! Mistä päin etsit ? Meidän tallilla ei valitettavasti ole vapaita paikkoja... Kun se on vaan kuuden hevosen yksityistalli

      Poista
    4. OK. Etitään Tampereen seudulta

      Poista
  3. Enemmä postauksii hei ✋

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista