sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kaikki suunnitelmat uusiks...

Plaah... Voihan kipeys ! Just kun tolla ponilla kaikki kunnossa niin alkaa kauhee yskä....
Kutsuttiin eläinlääkäri ja ponilla oli paljon limaa kurkussa ja siksi yski.
Ja arvatkaa mistä tää johtuu ?!? 99% homeitiöistä, eli siitä että jotkut pyöröpaalit oli ollut homeisia ja vaikka niitä oltiin aina kerätty sieltä pois, oli poni kuitenkin niille päässyt altistumaan.
Nyt sille syötetään lääkekuuria aamuin illoin, kunkulta otettiin myös verinäyte josta saatin onneks selville että tulehdusarvot ei oo koholla ! Huh.. Mulla on kyllä tosi paha mieli, kun kaiken piti olla kunnossa niin ei.. No tällästä tää on.
     Jos ne tulehdusarvot ois ollu koholla ois treeni jääny siihen, koska sitten poni ois joutunut syömään kortisoonia, onneks ei koska nyt treeni voi jatkua, koska liikuttamalla poni rupee yskiin ja silloin limaa tulee pois, eli poni käytännössä pitää saada yskimään :D
Tänään ajoin kunkun :) Menin n. 6km eka joku 500m käyntiä sitten 4,5km ravia, välillä reippaammin ja välillä rauhassa ja sitten vielä 1km kävelyä lopuks :) Kunkku yski ehkä 14 kertaa, eli vähemmän kun silloin kun ajoin sen alkuviikosta Elsan kanssa, joka on hyvä asia koska noin. viikon päästä se ei sais yskiä enään ollenkaan.
   Toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin.. Tosin kaikki kesäkuun startit voi unohtaa.. No ponin ehdoilla mennään ! Heinäkuussa sitten ;)
   Sori taas pitkä postaustauko, mutta nyt enään ens viikko ja sitten unohan koko koulurumban !! :DD
Teen tässä jotain kuulumis postauksia, mutta nää kesäkuun postaukset varmaan aika vähäsiä, koska ei oo mitään starttei, reeniä vaan :)

Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti